Overnachten op de boerderij

Ervaar onze regeneratieve boerderij van dichtbij, en kom logeren in ons toekomstige voedselbos!

Voedselbos camping

Overnachten middenin een eetbaar ecosysteem? Het kan op onze voedselbos-camping.


Nu zie je nog niet veel van een voedselbos (op wat bessenstruiken en bloemen na), maar het is mooi om deze verandering vanaf het begin mee te maken. Een goede reden om ieder jaar terug te keren!


We planten de komende jaren verschillende soorten fruitbomen, bessenstruiken, notenbomen, kruiden en eetbare bloemen aan op de plek waar de camping nu is, en maken ruime en beschutte habitats die stuk voor stuk een klein voedselparadijs vormen voor mens en dier. Een bijzondere plek op de boerderij, waar het weer wild mag zijn.

Het eerste jaar zul je nog veel grasland zien, maar ook al verschillende bessen, kruiden en veel inheemse bloemen!

Ervaar regeneratie van dichtbij, en boek een plek op onze camping!


We werken aan een online boekingssysteem maar tot die tijd kun je ouderwets reserveren door een e-mail te sturen naar roos@gagel.nl of als je vragen hebt kun je Roos bellen op 06-17834505.

PRIJZEN*
tentplek: €24
camper/busje: €30
ingerichte bell-tent 2 p: €75
luxe suite in historische theekoepel: €139

*prijzen zijn inclusief wifi, elektra en tot 4p per plek

Onze camping is in principe een autovrije camping. Voor campers en busjes zijn de plekken het dichtst bij de entree gereserveerd, en er is een speciaal tentenveldje voor de tenten. Bij aankomst kun je bij de entree van de camping je bagage in een van onze krui- of bolderwagens naar je plek rijden. 

 

Boek een overnachting

Historische theekoepel

De theekoepel op ‘t Gagel heeft een rijke geschiedenis. De familie Kerkhoven die rond 1890 ‘t Gagel kocht, bouwde de ‘theekoepel’. De familie bezat een theeplantage op Java (Hella S. Haasse schrijft erover in haar boek De Heren van de Thee), en kwam eens per jaar naar Nederland om hier de cijfers te bespreken die de zetboer met hen overlegde.

Inmiddels staan de boeren zelf aan het roer op ‘t Gagel. De theekoepel is nu een luxe appartement waar je met 2 personen de geschiedenis kunt ervaren in een nieuwe regeneratieve setting. Er is een bad, een zalig bed, een sfeervolle kachel en een eigen privé bostuin met een vuurplaats.

Een ideale plek om tot rust te komen of een boek te schrijven.

Wil je alvast boeken stuur dan een e-mail naar roos@gagel.nl.

Boerderijwinkel op het erf

Vanaf juni richten we een tijdelijke boerderijwinkel / receptie in bij de entree aan de kant van de Tusselersveenweg.

Tot die tijd zijn er bij een ‘mobiele receptie’ een paar kleine camping benodigdheden te koop. En natuurlijk onze klimaateieren.

We kunnen niet wachten tot na de verbouwing (einde zomer), als we de boerderijwinkel echt kunnen gaan inrichten met mooie producten!

Producten